zondag 3 oktober 2010

Winnaar Onderwijs TopTalentPrijs 2010

Gisteren ben ik op basis van mijn Pabo eindproject Land in Zicht uitgeroepen tot de winnaar van de Onderwijs TopTalentPrijs 2010! Deze wedstrijd was uitgeschreven door het INOP (Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie), AOb (Algemene Onderwijsbond) en Giralis en werd uitgereikt in het Beeld en Geluid museum in Hilversum.Naast de eeuwige roem ben ik overladen met cadeaus. Zo heb ik een mooi (en loodzwaar) bronzen beeld gewonnen, een cheque ter waarde van 1000,- een oorkonde, een jaarlidmaatschap van de AOb, een proefabonnement op Didactief, een usb-stick, paraplu, het fotoboek VMBO in beeld en onderwijsboek Petjes en Prinsesjes van Inge Braam.

Ik heb een te gekke dag beleefd gisteren! Ik wist van te voren niet dat ik zou gaan winnen dus het was tot op het laatste moment erg spannend. Volgens de jury ben ik unaniem gekozen tot de winnaar ondanks dat er 13 andere goede kandidaten waren. Na afloop heb ik dan ook met een hoop goede vrienden een leuk feest gevierd in KHL in Amsterdam!

2 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je volgende succes in korte tijd.

  je Beer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Valentijn, wat leuk om dit allemaal te lezen! Kwam uiteindelijk op je pagina door een nieuwsbericht op het HvA-intranet...

  Gefeliciteerd!

  Groetjes,
  Elcke

  BeantwoordenVerwijderen